BUDEME RÁDI, KDYŽ I VY NÁM PO VAŠEM ODJEZDU VYPLNÍTE ZASLANÝ DOTAZNÍK A NAPÍŠETE VAŠI ZKUŠENOST S UBYTOVÁNÍM V NAŠICH APARTMÁNECH..........přejeme krásný den u nás

 

úterý 01.09.2015
Andrea - Grandioses Frühstück (Kaffeefreunde sollten allerdings eigenen Kaffee mitbringen), wunderschöne Anlage. In den herrlichen Betten haben wir besser als daheim geschlafen. Toller Service, sehr zuvorkommend und hilfsbereit. Der kostenlose Zoobesucher ist nicht nur für Familien mit Kindern ein tolles Extra.

pondělí 31.08.2015
M.K. - Pěkné prostředí a místo. Perfektní nápad spojení ubytování a posezení venku v přírodě. Všem doporučuji.

pondělí 24.08.2015
Maria L. - È un ottimo posto per chi vuole rilassarsi un pó.

čtvrtek 20.08.2015
Robert K. - Bardzo fajne warunki pobytu. Blisko centrum. Pokoje schludne, fajny ogród, cisza. Doskonała baza wypadowa w Góry Izerskie, do Czeskiego Raju i w Góry Łużyckie. Polecam.

pondělí 10.08.2015
Magdalena - Dziękujemy za miły pobyt, bardzo nam się u Państwa podobało.Pokoje były bardzo czyste, obsługa miła. Świetny ogródek, w którym miło spędziliśmy upalne wieczory.Gorąco polecam pobyt w tym miejscu.

čtvrtek 06.08.2015
M.R. - Jako rodina jsme byli naprosto spokojeni, apartmán byl úžasný, čistý, v naprosto klidné části města a vyrůstající ekopark to vše jen podtrhne. Je vidět, že neusínáte na vavřínech a myslím, že se Vám to vše vrátí. V neposlední řadě i profesionální, milý a příjemný přístup paní, pravděpodobně, Kaskové. Rádi doporučíme a snad se i někdy vrátíme.
Myslím, že jsme nenašli nic, co by se nám u Vás nelíbilo. Možná jen pár drobností, které by zasloužili opravu nebo výměnu, např. žaluzie.
 
pátek 21.07.2015
K. N. - Apartament z dobrze wyposażonym aneksem kuchennym, wygodne łóżka. Ładny teren wokół z ogrodem z miejscem na grilla i placem zabaw dla dzieci

úterý 07.07.2015
Nina - Velice příjemná recepční, která nás doprovodila až na pokoj a vše vysvětlila, vždy ochotná zodpovědět naše dotazy. Milý dáreček i pro vnučku, která slavila narozeniny. Bohužel po dva večery trošku hlučná skupinka mladých lidí.

Středa 01.07.2015
Maria Luisa - È un ottimo posto per chi vuole rilassarsi un pó 

pondělí  22.06.2015
Kling - Appartement war gut eingerichtet, ruhig gelegen, sehr sauber. Der Preis war günstig und die betreuung sehr freundlich und zuvorkommend. 
Leider war uns keine genaue wegbeschreibung zugeschickt worden, so dass wir uns lange nach der Adresse durchfragen mussten. Die beigefuegte skizze reichte nicht aus und die meisten Passanten kannten die appartement-adresse nicht.

pátek 12.06.2015

Veronika Sýkorová - Při příjezdu nás uvítala velmi milá a ochotná slečna. Pokoje krásně vybavené a čisté. Moc se nám zde líbilo. Budeme jen doporučovat.

úterý 9.6.2015

Henryk Wierzba - Było cicho i spokojnie, bez żadnych problemów. Miła obsługa.

pátek 5.6.2015

Petr.P - Opakovaný pobyt, opět příjemné a čisté prostředí, hezký interiér a výborně vybavený apatmán, dobré WiFi připojení, příjemná komunikace.

pondělí 1.6.2015

I.Bąk - Cisza i spokój a w dodatku blisko centrum.”

úterý 12.5.2015

Hana - Pokoj a pohoda pobytu. Máte pocit,že jste v přírodě od civilizace

pondělí 4.5.2015

Michal Schramm - Vynikajúci personál. Veľmi ochotní a milí ľudia. Veľmi blízko do centra mesta. Perfektné a dobre ilustrované turistické rady v apartmáne. Perfektná výrivka na terase v apartmáne. Gril na terase.

úterý 28.4.2015

Karel Novák - zařízení pokoje, vybavení kuchyně, v případě volných apartmá lepší pokoj než objednaný

čtvrtek 16.4.2015

Stanislaw Mitura - Kosmos oglądany z jacuzzi - siedzieliśmy w basenie na tarasie w nocy; oglądaliśmy gwiazdy i stację kosmiczną i wieżę na górze...

sobota 16.3.2015

E. Suchá - Děkujeme moc za slevu na další pobyt,myslím že určitě rádi opět přijedeme. Byli jsme absolutně spokojeni, vůbec nic nám nechybělo i v kuchyni bylo vše nadstandartně jako doma :-). K připomínkám mám jen jednu malou, v apartmánu by potřebovala Dracena více vody:-). Děkujeme, byla s Vámi perfektní domluva, ne vždy jsou krásné slečny i sympatické a milé.

sobota 14.3.2015

Mathias, Neustadt - “Absolute Sicherheit, sehr nettes Personal, sehr gute Ausstatung, top Blick und super Frühstück !”

sobota 07.03.2015

Krumbholcovi - Děkujeme za krásné ubytování. Byli jsme velice spokojeni nemáme nic co by se nám nelíbilo. Naopak nádchl nás apartmán s výhledem na Ještěd. Dětem se určitě nejvíce líbila houpačka nad postelí. Budeme rádi, když Vás budeme moci ještě někdy navštívit. Hezký den a mnoho spokojených hostů.

čtvrtek 05.03.2015

Irene Moreno - We have spent nice holidays in Liberec. The appartament was perfect for ll familly. We wish to came back again next year. We will be in touch.

neděle 22.02.2015

Alena Stupina - Хорошие апартаменты - 20 минут пешком от центра (в информационном листе написано, что 9 минут, но это, видимо, бегом). Есть всё необходимое.”

pondělí 16.02.2015

J.N. - Neuvěřitelně přátelský personál - apartmán vybavený vším, na co si jen vzpomenete (v kuchyni např. sůl, cukr, olej, čaje, káva + plně vybavená nádobím) - všechno čisté, nově vybavené.

čtvrtek 08.01.2015

Christian - Es war eine sehr schöne Zeit in Ihrem Appartement. Leider viel zu kurz... Das Appartement ist sehr schön und groß und im Sommer bestimmt noch schöner mit dem großen Garten und dem schönem Ausblick... das Frühstück war mit sehr viel Liebe gemacht und das Personal sehr nett. Besonders wenn man das Frühstück von zwei so hübschen Frauen ins Apartment serviert bekommt ;-) nur die Bettwäsche war für die Winter Saison zu dünn und das Informations Material hätte auf Englisch oder auch Deutsch sein können. Vielen Dank für den schönen Aufenthalt, wir kommen gerne wieder.

čtvrtek 18.12.2014

Roman Skalický - S ubytováním v Sun Garden jsme byli velmi spokojeni. Byli jsme zde se dvěma dětma a moc se nám zde líbilo. Krásně udělaná zahrada, maximálně vybavené apartmány. Určitě se sem vrátíme :-)

středa 10.12.2014

Barbora Charvátová - Nemůžu než do nebes vynachválit. Nádherné prostředí s opečovávanou zahradou, nadstandardně vybavené pokoje a k tomu všemu velmi milá a vždy připravená paní Kasková, která ochotně poradí a pomůže. Pokoje krásně designově upravené, vymalované, kuchyně vybavená do detailu. Spousta drobných maličkostí na pokoji, které nebývají vždy standardem a svědčí o tom, že na pohodlí hosta se klade velký důraz (např. pračka, přezůvky, hodiny, čaj a káva zdarma, pro děti postýlka, nočník..). Velmi taky kvituji moderní vybavení v čele především s elektronickým otevíráním vjezdové brány pomocí mobilního telefonu a kamerový systém a také zapůjčení permanentky do ZOO. Velmi se mi líbí přístup majitelů, kteří na hostovi nešetří a ten za své peníze dostává skutečně široké penzum služeb, nebojím se říci nadstandardních, což obzvláště v dnešní době není tak běžné. Rozhodně plánujeme další pobyt, tentokrát v létě, abychom si mohli užít také krásné zahrady a posezení s grilem. Vřele doporučuji všem, rodinám s dětmi obzvláště a paní Kaskové a jejím zaměstnancům velmi děkuji za příjemnou dovolenou.

čtvrtek 27.11.2014

Анастасия - Понравилось абсолютно все: чистейший горный воздух, уютная обстановка, все необходимые атрибуты и отзывчивый, готовый помочь во всем персонал!

úterý 25.11.2014

Eva - Velmi pěkné ubytování, vstřícný a ochotný personál. Skvěle vybavená zahrada pro děti a grilování. Není co vytknout. Přijedeme zase.

pondělí 24.11.2014

Pavlína Žáková - Perfektní ubytování, moderní a vkusný design, velikou výhodou je zahrada, kde se vyřádí děti. Permanentku do ZOO jsme bohužel nestihli využít, ale hodláme se do Apartmánu Sungarden vrátit. Zapomenuté věci, které jsme nechali v apartmánu, nám přišli domů poštou vyprané....co dodat? PERFEKTNÍ!!! Díky

pondělí 24.11.2014

Klímovi - U vás je vždycky super,čisto,útulno,klídek,děti to u vás milujou,tak až pojedeme za rok zase soutěžit,určitě spíme u vás!děkujeme!

čtvrtek 20.11.2014

Eliška Tlapová - Ubytování u Vás bylo jedním slovem úžasné . Krásný apartmán, prostředí kolem, i uvítání.

Moc se nám u Vás líbilo, a už teď se těšíme na další návštěvu :)

pondělí 17.11.2014

Gabriela Durdíková -  Krásný, vybavený a čistý apartmán. Moc jsme ocenili, že jsme děti mohli pustit na zahradu a celou dobu jsme je měli na očích. Moc příjemný personál, který se o nás postaral:-)...děkujeme a určitě se vrátíme!

pondělí 27.10.2014

Wojciech, Warszawa - “Lovely lovely lovely! Felt almost like home. Great staff, delicious breakfast served to bed and beautiful garden. Definately must be back when travelling to Liberec again. Thanks Sun Apartment! (and to you Lucie)”

pátek 17.10.2014

Janka K. - Personál velmi milý, vyšel nám vstříc dřívějším příjezdem, apartmán byl připravený, uklizený, dostatečně vybavený. Perfektní vyžití pro ty naše zlobidla. Ocenili jsme permanentku do Zoo.

středa 8.10.2014

Familie Ritter -Wir nutzten die Unterkunft für ein Familientreffen mit 10 Erwachsenen und 5 Enkelkindern im Alter von 3 - 8 Jahren. Wir hatten 5 Apartments gebucht. Die geräumigen Apartments und vor allem der große Garten mit den Spielmöglichkeiten war für uns optimal. Die Eigentümerin war sehr freundlich und ständig bemüht unseren Aufenthalt so angenehm wie möglich zu gestalten. Das Objekt ist gut gesichert und man kann auch gut zu Fuß in die Stadt und in gute Gaststätten gelangen. Empfehlenswert für Erwachsene und Kinder Ambiente Liberec, Sokolska 1365.

středa 01.10.2014

Andrzej - The stay was very enjoyable. The room was very quiet, facilities were good, and the whole apartment was perfectly clean and fresh. And - first of all - the landlady was really nice, cheerful and willing to help with any questions we had. Highly recommend!

 

úterý 30.9.2014

Roman - Tiché prostředí, dobře a čistě vybavené apartmány, ochotný personál a velmi dobré a vydatné snídaně. Vlastní uzavřené parkoviště. Výhodná poloha na poznávání města a okolí.”

 

úterý 02.09.2014

Petra Štěpová - S ubytováním u vás jsme byli stejně jako minule velmi spokojeni, nemáme absolutně co vytknout. Vše, co jsme měli v apartmánu k dispozici nám vyhovovalo a nechybělo nám vůbec nic. Opravdu si za celou dobu ubytování nevzpomínám, že by nás napadla věta: "Mělo by tu být to nebo ono". Proto nemáme žádný negativní postřeh, který bychom mohli uveřejnit. Líbilo se nám, že ubytování je v klidném prostředí a apartmány jsou moderně zařízeny, potěšilo i nové dálkové otevírání brány - to se líbilo hlavně dětem :-) Nadšeni jsme byli opětovným vstřícným přístupem z Vaší strany, díky kterému jsme mohli u Vás strávit krásný prodloužený víkend.Na závěr Vám chci také poděkovat za slevový voucher, Liberec nás opravdu ještě bavit nepřestal, takže ho možná využijeme :-)

 

pondělí 25.08.2014

Jana Strnadelová -  Ve Vašem penzionu se nám moc líbilo. Velmi jsme ocenili, že ve večerních hodinách byl klid. Obě zahrady jsou pro děti moc hezké, kvitovali jsme i přímý východ pro děti z apartmánu francouzskými dveřmi a také to, že jsme je měli víceméně na očích. Snad jen koupelna byla poněkud stísněnější pro "nadměrné osoby" :-), ale to je zanedbatelný detail. Určitě využijeme pobytu u Vás i v příštím roce. Všem se nám u Vás a v Liberci líbilo. Přejeme Vám hodně spokojených hostů

 

úterý 20.8.2014

L. Kováčová -  Rodinný penzion podle našich představ. S ubytováním jsme byli maximálně spokojeni. Zahrada pro děti naprosto ideální, přímý vstup z apartmánu přímo ven  je moc praktický. Děkujeme a vřele doporučujeme!

 

pátek 01.08.2014

Kadlecovi - rodina - Příjemné a komfortní ubytování. Počasí nabídlo skvělé podmínky pro výletování a my jsme si ten týden dokonale užili. Oceňujeme sušák prádla v obývacím pokoji. :-) Vzhledem k faktu, že jsme navštívili dvakrát aquapark a jednou městský bazén jsme ho opravdu využili! Doporučujeme.

 

úterý 29.07.2014

K. L. - Liberec a Vaše apartmány nás naprosto uchvátili. Přijeli jsme na jednu noc a velmi jsme litovali, že musíme odjet. Vůbec jsme netušili jaké možnosti Liberec a okolí nabízí. Chválíme perfektně zpracovanou příručku  s Tipy na výlety v okolí. Byla velkou inspirací a ještě bude při další návštěvě!

 

pondělí 21.07.2014

Firma: sídlo - Praha - služební cesta - Naši zaměstnanci byli u Vás velmi spokojeni. Zaměstnanci Vašeho zařízení byli příjemní. Všude bylo čisto. Určitě budeme Vaše zařízení využívat i nadále.

 

středa 2.7.2014

Rusnákovi - moc se nám u Vás líbilo. Skvělá slečna recepční, osobní přístup, perfektně vybavený apartmán, výhled z okna na Ještěd, zahrádka ideální pro posezení s dětmi, zdarma zapůjčení permanentky do ZOO. Slečna recepční nám dala skvělé tipy na výlety po okolí, na to, kde se dobře najíst s dětmi, byla nám k dispozici na telefonu kdykoliv jsme potřebovali s čímkoliv pomoct. Vytknout nemůžeme opravdu nic, nesetkali jsme se s jediným problémem. Vřele doporučujeme!

Ještě jednou moc děkujeme za krásný víkend na krásném místě!

 

středa 18.06.2014

Bartákovi - soukromá cesta - ubytování bylo pohodlné, příjemné, apartmán byl kompletně vybavený vším, na co jsme jen pomysleli. Můžeme jen doporučit a rádi se zase někdy vrátíme.

 

pondělí 26.05.2014

Eva Mandelová - S ubytováním jsme byli velmi spokojení, akorát nás mrzelo, že nevyšlo počasí a nemohli jsme posedět venku. Pokud byste někdy uvažovali část posezení zastřešit bylo by to ideální, aspoň pro návštěvníky s dětmi :), ale jinak paráda. Děkujeme za všechno.

 

pondělí 26.05.2014

M.H. - Děkujeme Vám, za skvělé ubytování, vstřícnost a ochotu. Byli jsme překvapeni, že fotky na vašem webu opravdu odpovídají realitě, což v mnoha případech tak nelze říci. Byli jsme ve všem spokojeni až na      počasí, které nás trošku potrápilo. Ještě jednou děkujeme za super víkend a určitě se k Vám rádi vrátíme, ať už s rodinkou nebo sám, když pojedu do libereckého kraje na golf.

pondělí 06.05.2014

Dalecká - Ubytování v Sungarden nemáme co vytknout. Byli jsme maximálně spokojení. Osobní přístup majitelů byl znát na každém kroku. Když někdo dělá to, co ho baví, je to vidět. Ocenili jsme knihu s užitečnými tipy na výlety a restaurace. Výborně jsme se navečeřeli v Black Horse.

 

neděle 4.5.2014

Kováčovi ze Vsetína - Liberec nás nadchnul a ubytování stejně tak. Vše jak mý být. Apartmá jako kompletně zařízený byt. Perfektní snídaně! K postýlce dostanete i jídelní židličku a nočník zadarmo :-)  Doporučuji Liberec hlavě rodinám s dětmi, 1/2 v IQ Landii, 1/2 v Aquaparku, Zoo, Botanická, Ještěd a Dinopark...uvaneví jako koťata, ale zážitky ještě na půl roku dopředu.

 

pátek 29.4.2014

J. L. - Děkujeme za perfektní Velikonoce u Vás. Apartmán nádherně zařízený a hlavně čistý, což s malými dětmi oceňujeme nejvíce. Budeme doporučovat. Hodně spokojených rodinek do budoucna.

 

úterý 22.4.2014

Kevin G. - Apartment was big , clean and comfortable . Staff were very helpful and informative. All in all very nice spacious accommodation for the same price as a budget hotel.Great value.

 

 

sobota 09.03.2014

Piotr, Wrocław - ewelacyjny apartament super warunki .najlepsze miejsce do wypoczynku.

 

 

úterý 4.3.2014

Ľubomíra, Trenčín - Výborná poloha v tichej lokalite, čistota, vybavenie kuchynského kúta, pohodlie, zábava v areáli najmä pre rodiny s deťmi. Zaujala nás Kniha zaujímavostí mesta a okolia aj v nepriaznivom počasí s praktickými radami.

 

 

pondělí 13.1.2014

 

Ismo and Taina from Finland - Our skiing trip was cussesful! Despite cancellation of Jizerska 47. we liked a lot to be here, our apartement was awesom! Like home. Thank you for your hospitality! :-) :-

 

 

středa 18.12.2013

 

I + J - Děkujeme, úžasné služby, krásné prostředí, krásný výhled, velmi jsme ocenily tipy na výlety. Určitě doporučíme známým!!!

 

středa 20.11.2013

Peter - Malacky - “Vsetko, bolo skvelé. Ďakujeme.”

 

 

pátek 15.11.2013

Michalina - Fantastyczna obsługa, przemili i bardzo pomocnik ludzie. Na pewno wróc

 

 

úterý 12.11.2013

Magda - Fantastyczny pobyt! Apartamenty wygodne, fajnie urządzone i czyściutkie. Bezpieczny parking. Miła obsługa. Spacerkiem do rynku i fajnych knajpek jakieś 7 minut. Gorąco polecam. My na pewno wrócimy, bo w Libercu naprawdę jest co robić:)

 

 

úterý 5.11.2013

Heiko - Das Frühstück war einsame Spitze. Es war komfortabel und sehr Sauber. Die 2 jungen Frauen war sehr nett zu uns. Wir werden bestimmt wieder mal bei Ihnen buchen. Danke für das schöne WE

 

 

neděle 13.10.2013

Hulákovi - Chválíme a zase chválíme. Moc jsme si pobyt u Vás užili. Rodiče utahaní, ale děti spokojené na maximum. Měli jsme trochu strach z počasí, ale nakonec to docela vyšlo. Zvládli jsme Zoo, Dinopark, Aquapark, IQ park a Ještěd díky vstřícnosti při uschování zavazadel. Děkujeme za rodinné prostředí, kam se rádi zase na jaře vrátíme,

 

středa 8.10.2013

Danča a Míla - Nádherné ubytování, krásně zařízený apartmán - tapety, nábytek.. všechno tak krásně ladilo. Člověk odjíždí plný nápadů, jak si to i doma vylepšit. Nemám co vytknout, všem doporučuji a přeji Vám hodně tak nadšených hostů. A snídaně báječná :-)

 

 

pondělí 1.10.2013

Werner - Dresden - Einric

 

středa 18.9.2013

Lucie - Ubytování nádherné, příjemný personál, krásné prostředí pro děti. Někdy zase na viděnou.

 

úterý 10.9.2013

Maciej - Fantastic receptionist, really helpful. Good location. Recommended for motorbikers:) Located 1km from old town, 10 mins by walk.

 

neděle 1.9.2013

Rodina Moudrých - Moderne zarizeny cisty apartman, velice pratelske privitani a rady na pobyt v Liberci.

 

pátek  30.8.2013

Petr Hradecký - Trampolína, houpačky skluzavka a pískoviště pro děti - čisté ve velmi udržované zahradě, velmi milý neustále se usmívající personál, krásný interiér, blízko centra, velmi dobrá restaurace jen 400m, uzavřené parkoviště s kamerami, silná wifi, pohodlné matrace a mohl bych jmenovat dál a dál... byly jsme velmi spokojeni a nesmím zapomenout na snídaně, které byly tak bohaté, že se cítím najedený ještě teď :-) Doporučujeme.

 

úterý 20.8.2013

Lucie Hlaváčková -  Dobrý den, s ubytováním jsme byli maximálně spokojeni. Vstřícný přístup paní recepční naši spokojenost ještě umocnil :-). Děkujeme a vřele doporučujeme!

 

středa 14.8.2013

Aubrechtová - Pobyt jsme si velmi užili. Nádherné ubytování. Měli jsme krásný apartmán i s terasou. Vhodné zejména pro pobyt s dětmi, u domu krásná zahrada s trampolínou, houpačky,.... V Liberci rovněž mnoho možností kam zajít s dětmi. Doporučujeme!!!

 

úterý 13.8.2013

Lucie Tymichová - Děkujeme za krásné 3 dny v apartmánu. Ideální místo pro rodinu s dětmi. Určitě se zase vrátíme.

 

úterý 13.8.2013

Šárka Bednářová - Dobrý den,byli jsme se vším moc,moc spokojení.Ubytování bylo moderní,krásné.Super komunikace s paní recepční i majitelem.Všem moc doporučujeme :-) Bylo tam krásně :-)

 

úterý 30.7.2013

Wangler Jan a rodinka - Pobyt u Vás se nám moc líbil a přesto, že jsme přespali jen jednu noc nebylo absolutně co vytknout. Apartmány útulné, perfektně a vkusně vybavené. Samozřejmě nelze opomenout Vaše příjemné vystupování a ochotu. Pokud bude nějaká další a hlavně delší dovolená o ubytování už máme jasno nyní. Ještě jednou děkujeme a přejeme spoustu spokojených hostů.

 

úterý 23.7.2013

Markéta Dubská - Dobrý den, v tomto penzionu jsme našli přesně to, co jsme hledali. Pohodu, klid, čisto, veškerý komfort, zahrada přesně pro naše děti. Nemohu opomenout perfektní komunikaci ze strany slečny recepční i pana vedoucího. Ještě jednou vám moc děkuji, určitě se k vám rádi někdy vrátíme.Přeju hodně spokojených hostů a všem vás mohu jen a jen doporučit.

 

neděle 21.7.2013

Petr - České Budějovice - Trampolína, houpačky skluzavka a pískoviště pro děti - čisté ve velmi udržované zahradě, velmi milý neustále se usmívající personál, krásný interiér, blízko centra, velmi dobrá restaurace jen 400m, uzavřené parkoviště s kamerami, silná wifi, pohodlné matrace a mohl bych jmenovat dál a dál... byly jsme velmi spokojeni a nesmím zapomenout na snídaně, které byly tak bohaté, že se cítím najedený ještě teď :-) Doporučujeme.

 

pátek 19.7.2013

Juklovi - Moderní a krásné bytování.Vřele doporučujeme všem,zejména rodinám s dětmi. Díky moc za velmi vlídné chování....

 

čtvrtek 18.7.2013

Matějkovi - Perfektní, najdete zde vše, co potřebujete i něco navíc. Člověk se zde necítí jako v hotelu, ale jako doma, vše je doladěno do nejmenších detailů. Poprvé jsem našla ubytování přesně podle svých představ a zvláštní dík patří slečně recepční, je to člověk na svém místě a velký profesionál. Moc děkujeme.

 

pátek 12.7.2013

Peter - Roslev - Dánsko - Alt var perfekt til prisen.

 

 

úterý 9.7.2013

Luďek Čižmárik - Dobrý den, se svým výběrem ubytování ve Vašem penzionu pro náš pobyt v Liberci jsme byli opravdu spokojeni.Byla to dobrá volba, protože penzion je v klidném místě, moderně zařízený a blízko centra. Je vidět, že je vedený profesionálně lidmi, kteří mají zájem o spokojenost zákazníků. Budeme Vás určtě doporučovat a až příště pojedeme znovu do Liberce, je naše volba ubytování jasná. Děkujeme S pozdravem L.Čižmárik

 

pondělí 8.7.2013

Drapelovi - Děkujeme za krásné ubytování, které bylo navíc umocněno perfektním přístupem slečny Kaskové, která se o nás starala na výbornou. Umístění penzionu je přímo v centru Liberce a zároveň stranou od hluku města s přístupem na krásnou zahrádku se zábavou pro děti. Ideální výchozí bod na cesty po Liberecku. Pokud budu v budoucnu potřebovat ubytování v Liberci, tak mám jasnou volbu SunGarden. Ještě jednou děkuji a přeji hodně spokojených hostů.

 

pátek 28.6.2013

Jeff - Strong WiFi; good cable TV, new and clean interior. Microwave, kitchen, bathroom. Very impressed with apartment and Lucie. One of the best, newest, cleanest apartments I have ever stayed at. Secure parking as well. Near city center.

 

úterý 25.6.013

Jana Kupcová - Děkujeme Vám, ubytování a celé okolí apartmánu, nemělo chybu, výborné pro děti a hlavně velice zdvořilé, laskavé a ochotné jednání slečny, nebo paní, která nás ubytovávala. Doporučuji všem, byli jsme spokojeni a moc děkujeme.

 

sobota 15.6.2013

Phannitar - Krabi - Your room and your service are so great.

 

čtvrtek 23.5.2013

Vladimir - Povaszka Bystrica - Hotel is situated in a silent urban area not far from the downtown. Accommodation is very pleasant and in combination with friendly and helpful staff it makes this hotel a perfect place to stay in the beautiful city of Liberec and enjoy its surrounding with breathtaking nature.

 

úterý 7.5.2013

Kamila - Jesteśmy bardzo zadowoleni z warunków pobytu w pensjonacie - przyjazna obsługa, kompleksowo wyposażone apartamenty, świetna lokalizacja i ogród z atrakcjami dla dzieci.Polecamy!

 

pondělí 6.5.2013

Marta i Kuba: Bardzo miło było nam gośić w waszych apartemenatch. Dziękujemy za miłą obsługę, komfort pokoji i przyjazne otoczenie. Ważne , dla wszystkich którzy będą chcieli odwiedzić to miejsce jest to iż zdjęcia które są zamieszczone na stronie nie sąprzekłamane. Z miłą chęcią wrócimy do was, jak również polecimy was znajomym. Pozdrawiamy.

 

úterý 2.4.2013

 

Šárka + Dušan - S ubytováním u Vás jsme byli nadmíru spokojeni! Nic nám po celou dobu ubytování nechybělo. Pokoj byl krásně čistý, provoněný, plně vybavený. V kuchyni chceme moc poděkovat za čaje a kávu, toto nám po celodenním lyžování vždy přišlo v hod :-) Poloha apartmánu je v klidné části Liberce odkud se nechá za pár minut dojít jak do centra tak do zoo. Také chceme moc poděkovat za vstřícnost a milé přivítaní slečny Kaskové po celou dobu co jsme u Vás byli jsme věděli, že kdybychom cokoliv potřebovali, tak nám pomůže a poradí. Ubytování v tomto apartmánu jen a jen doporučujeme. V Liberci jsme nebyli poprvé a spoustu apartmánu jsme tam mohli vidět na vlastní oči a tento apartmán je jak cenově, tak polohou, tak vybaveností jeden z nejlepších a nejkrásnějších. Už teď se těšíme na další návštěvu u vás a přejeme Vám jen samé příjemné a spokojené hosty.

 

pondělí 25.3.2013

 

Pavel, Erika a Adrianka - Ubytování v příjemném prostředí, na klidném a tichém místě. Příjemné přijetí při ubytování od slečny Kaskové, se spoustu rad, jak i kam ve městě Liberec. Apartmán byl moderně vybavený. Nenašli jsme jedinou výtku, byly jsme maximálně spokojeni, proto rádi doporučujeme.

 

Recenze z portálu hotel.cz:

Hana Mlejnecká - Penzion všem DOPORUČUJI!Byla jsem opravdu velmi spokojená. Nejvíce oceňuji parkování v uzavřeném dvoře, klidnou lokalitu a krásně moderně zařízený apartmán, který voněl čistotou. Ze služebních cest nejsem zvyklá na takhle prostorný pokoj s kuchyní, koupelnou a veškerým vybavením. V koupelně byl dokonce i fén, který jsme si doma zapoměla. Oceňuji i ubytování ve večerních hodinách. Liberec je kouzelné město a až se sem vydám s rodinou, tak jedině k Vám. Bylo mi úplně líto, že není léto, nemám tu rodinu a nemůžeme se utábořit na zahradě u grilu, skákat na trampolíně a pít kávu. Přeji hodně spokojených zákazníků, tak jako jsem byla já.

 

neděle 6.1.2013

Barbora Krupičková - rodina - Byli jsme velmi spokojeni a to nejen s ubytováním, ale i s příjemným jednáním pana Šťastného. Překvapila mě vybavenost apartmánů, to jsem opravdu nečekala, že budou k dispozici i hračky pro děti. Moc děkujeme za příjemně strávenou dovolenou. Už jsem se zmínila i několika svým přátelům a ukázala jim i Vaše video.Pokud budeme mít možnost jistě rádi znovu zavítáme k Vám.Velice Vám děkuji a přeji mnoho spokojených hostů.

 

úterý 1.1.2013

E. Hošková - soukromá cesta - Byli jsme opět velmi spokojeni a určitě se k vám opět rádi vrátíme. Přeji hezký den a dobrý rok 2013.

 

čtvrtek 13.12.2012

T. D. - Praha - soukromá cesta - Vše ok. Doporučuji.

 

středa 12.12.2012

Kadlecovi - rodina - Příjemné a komfortní ubytování. Ještěd nabídl skvělé podmínky pro lyžování a my jsme si ten víkend dokonale užili. Oceňujeme sušák prádla v obývacím pokoji. :-)

 

pondělí 26.11.2012

Zuzana a Tomáš - K. Vary - soukromá  cesta - Velmi vkusně i prakticky zařízený apartmán v klidné  lokalitě Liberce . Děkujeme za vstřícnost majitelům , doporučujeme   všem kdo se chtějí nechat příjemně překvapit poměrem konfortu a ceny.

 

pátek 23.11.2012

Jirka Čech + Standa Štros - Praha - služební cesta - Ubytování v pořádku, jen televize se sama přepínala jinak prostředí a dostupnost lokality dobrá.

 

středa 21.11.2012

Pankrácovi - soukromá cesta - ubytování bylo pohodlné, příjemné, apartmán byl kompletně vybavený vším, na co jsme jen pomysleli. Můžeme jen doporučit a rádi se zase někdy vrátíme. DOPORUČUJEME.

 

pátek, 16.11.2012

Marsha - private trip - SunGarden was very nice, very private, very clean and with a well-equipped kitchen. It is only a short walk from the center of Liberec in a quiet residential section - Recommended.

 

pondělí, 29.10.2012

Jindřich Malý - Olomouc - rodina - apartmán na jedničku, přístup pana majitele ukázkový, čisto, nádherný interiér. Jen jsme si měli vzít i sáňky :-) - DOPORUČUJI

 

pondělí, 29.10.2012

Petra Fajfrlíková z Prahy - rodina - z ubytování jsme byli nadšeni, příjemné a útulné prostředí. Počasí nám v Liberci bohužel moc nevyšlo, takže jsme nemohli využít terasu s přímým vstupem na zahradu s atrakcemi pro děti. A i proto nás potešilo vybavení v apartmánu pro děti - mnoho hraček, knížky a DVD. Jako rodina jsem se shodla, že na toto místo zase přijedeme, a to nejlépe hned příští rok.

 

úterý, 23.10.2012

Rodina Vrbeckých – Pardubice - rodina - ubytování přesně odpovídající fotkám a popisu. Jen výhled na Ještěd jsme si kvůli mlze vůbec neužili. Třeba se do Liberce ještě někdy podíváme. Děkujeme. – DOPORUČUJEME

 

čtvrtek, 18.10.2012

S.ŘehákChomutov - rodina - pokoje opravdu velice atraktivní, skvělé propojení pensionu s terasou a  zahradou, kde se děti vyřádili.

 

pondělí. 15.10.2012

T. Lessler – private trip - Comfortable and quite cheap accommodation. Nice location near the city centre. RECOMMENDED

 

neděle, 14.10.2012

J. Daňhelová - Šumperk – soukromá cesta – Děkujeme za velmi milé přijetí a za to, že jste nám vyšli vstříc. Liberec je nádherné město a určitě jsme u vás nebyli naposledy.

 

středa, 03.10.2012

Večeřovi – Opava - soukromá cesta – krásné čisté ubytování za přijatelnou cenu i pro studenty. DOPORUČUJI

 

neděle, 30.09.2012

Stanfords – family - we´ve really enjoyed our holiday in your lovely pension. We wish you a lot of satisfied visitors. And one recommendation: Liberec is quite cold, so keep your warm clothes on. RECOMMENDED

 

úterý, 25.09.2012

BramboviÚnL - rodina - vše SUPEEER - DOPORUČUJI

 

středa, 26.09.2012

Šebestovi - rodina - DOPORUČUJEME

 

pátek, 14.09.2012

K. Piotrowski – podróż służbowa - nocleg zgodnie z opisem i wyobraźnią. Przyjazny personel.

 

pondělí, 13.09.2012

Grodzka – rodzina - wielkie zadowolenie. Jesteśmy bardzo wdzięczni za parking w podwórzu oraz miejsce na rowery. Góry Izerskie są idealne dla

kolarzy rekreacyjnych. Dziękujemy - POLECAM.

 

pátek, 31.08.2012

Ludmila Š. - Hradec Králové - soukromá cesta - rádi přijedeme někdy znovu. - DOPORUČUJI

 

pondělí, 27.08.2012

Richard K. - Frýdek Místek - rodina - velká spokojenost s ubytováním, nové a moderní zařízení, parkování u domu, zahrada - vše super - jen cesta domů je trochu náročnější.

 

středa, 21.08.2012

Lemanovská - Brno - rodina - vybavení pro děti, zahrada a čistota nás velmi mile překvapila  -DOPORUČUJEME

 

pondělí, 20.08.2012

Jana Kroutilová s rodinou – Zlín - rodina – ubytování na jedničku. Velmi jsme ocenili zahradu se zázemím pro děti. Jediné, čemu se po návštěvě u Vás už asi nevyhneme, je nákup trampolíny i k nám domů.

 

pátek, 17.08.2012

Lucka N.Tábor - rodina – nároční dovolená pro rodiče, ale děti byly nadšené tak, že můžeme příští léto vyrazit znovu. 200 fotek z Dinoparku a dalších 100 ze ZOO mluví za vše. Budeme se příští léto těšit opět na viděnou – DOPORUČUJEME

 

sobota, 18.08.2012

ŠímaKolín - rodina - Dovolená ve Vašich apartmánech byla nezapomenutelná.

 

pondělí, 13.08.2012

Zofia Broniowska – rodzina - piękne mieszkanie w pobliżu centra Liberca. Pogoda była fajna, więc jesteśmy bardzo zadowoleni każdy letni dzień na terasie przy grillu. POLECAM.

 

čtvrtek,02.08.2012

Nováková - Litoměřice - soukromá cesta - do apartmánů se vracíme s manželem velmi rádi, jsme tam spokojeni, celkový dojem na výbornou - DOPORUČUJI

 

pondělí, 30.07.2012

Petra L. - soukromá cesta - vše bylo v naprostém pořádku - DOPORUČUJI

 

středa, 25.07.2012

Gajdoš P. - Žilina - rodina - možeme vrelo doporučiť, otvorený prístup a profesionalita na úrovni začo vďaka p.Šťastnému, dovera a spoľahlivosť, jednanie, celkový prístup, mali sme veľmi dobrý dojem, ako keby sme jednali s rodinou a boli sme ako doma....ešte raz vďaka.

 

pátek, 20.07.2012

Jiří - rodina - velmi příjemný hotel, byli jsme velmi spokojeni - DOPORUČUJEME

 

úterý, 10.07.2012

R. Vágner – pracovní cesta – vkusně zařízené apartmány, parkování i poloha ok – DOPORUČUJI

 

pondělí, 09.07.2012

Jará – Roudnice nad Labem - rodina – děkujeme za možnost strávit u Vás naši ,,holčičí“ dovolenou. Mile nás překvapily jídelní židličky a nočníky v apartmánech. Poměrně levné ubytování a přitom tolik vychytávek.

 

neděle, 01.07.2012

John Taylor – business trip - thanks for your kindness. Such a nice accommodation I´vedidn ´t expect. I like Liberec and hope to go back for holiday instead of official journey.

 

čtvrtek, 28.06.2012

Jarosław K. - prywatna droga - byliśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy. POLECAM.

 

pondělí, 11.06.2012

Z. H. – Ostrava - rodina - čistý penzion jako nový. Za rohem fotbalový stadion, takže mužská část naší rodiny měla o zábavu postaráno.

 

 

úterý, 05.06.2012

Koula - Plzeň - rodina - velmi děkujeme za příjemnou dovolenou ve Vašich apartmánech, určitě se vrátíme - DOPORUČUJI

 

 

pátek, 01.06.2012

Šedivý Lubomír - rodina - vše ok - DOPORUČUJI

 

 

čtvrtek, 31.05.2012

Dupal - pracovní cesta - vstřícnost ubytovat po 22h., čistota, luxus, výborná lokalita - DOPORUČUJI

 

 

pondělí, 21.05.2012

Urban - pracovní cesta - DOPORUČUJI

 

 

středa, 16.05.2012

Dana Popelková – soukromá cesta - děkuji za vstřícnost a lidský přístup. Při cestě z Moravy až do Čech se čas příjezdu odhaduje špatně. Škoda, že je pro nás Liberec tak z ruky, bylo tam krásně.

 

 

pondělí, 07.05.2012

P.Fousek - Chomutov - pracovní cesta - nelze než velmi pochválit - klid, čisto, více než nadstandartní zázemí - DOPORUČUJI

 

 

středa, 02.05.2012

Karel - pracovní cesta - v hotelu byl ubytován náš obchodní partner z Polska, vzkazujeme maximální spokojenost, děkujeme.

 

 

pondělí, 30.04.2012

Dostálovi - Jihlava - rodina - apartmánům u pana Šťastného udělujeme nejvyšší možné hodnocení, velmi nadstandartní - DOPORUČUJEME

 

 

pondělí, 23.04.2012

Křupka I. - rodina - byli jsme velmi spokojeni s vybavením a Vaším přístupem, děkujeme a za rok naschle - DOPORUČUJI

 

 

středa, 11.04.2012

Danda - jednotlivec - spal jsem již v mnoha pensionech, ale u Vás bych hodnotil na výbornou.

 

 

úterý, 11.04.2012

Sound system - pracovní cesta - top ubytování v liberci - DOPORUČUJI

 

 

 

čtvrtek, 29.03.2012

Bendová - Děčín - rodina - ubytování v úplném soukromý a klidném prostědí, čisté, stylové, moderní - DOPORUČUJI

 

 

úterý, 20.03.2012

Páleníková - rodina - výborné zázemí, autíčko pod zámkem, děti jak v bavlnce, mnohokrát děkujeme a těšíme se opět na schledanou - DOPORUČUJI

 

 

pondělí, 12.03.2012

Faltová Renata - rodina - opravdu výborné zázemí pro děti a přenádherně vybavené pokoje.

 

 

středa, 07.03.2012

Janovics - pracovní cesta - hotel na vysoké úrovni ve srovnání s konkurencí - DOPORUČUJI

 

 

pondělí, 05.03.2012

Čechová - rodina - všechno bylo perfektní, budeme všude chválit - DOPORUČUJEME

 

 

středa, 29.02.2012

Byrne – family – nice family type hotel. We especiallyappreciated thefullyequipped kitchen. Thank you.

 

 

pondělí, 27.02.2012

Gutej - rodina - Liberec a ani Váš apartmán nezklamal, budeme se rádi vracet - DOPORUČUJI

 

 

úterý, 21.02.2012

Kabátková - Teplice - rodina - hezké moderní, čisté, velmi dobře vybavené, spokojenost.

 

 

neděle, 12.02.2012

Marie - rodina - velice chválíme pana majitele, bez kterého bychom se v Liberci motali ještě dnes, apartmán přenádherný - DOPORUČUJI

 

 

pondělí, 06.02.2012

Lojdová K. - soukromá cesta - naprosto perfektní apartmán, vybavení a design zcela odpovídá inzerovanému na Vašem webu.Děkuji - DOPORUČUJI

 

 

neděle, 05.02.2012

Tomasz Kwiatkowski – rodzina - wszystko w porządku. W Libercu jest pełno zajęcia dla dzieci, więc program mieliśmy zapełniony. Zakwaterowanie wygodne, czyste, i dla rodzin z dziećmi, jest bardzo praktyczne - POLECAM.

 

 

pondělí, 30.01.2012

Martin Kocourek - pracovní cesta - vše na výbornou - DOPORUČUJI

 

 

pátek, 27.01.2012

Kolman - rodina - jsme stálý hosté Apartmánů SunGarden a tak to i zůstane. Mockrát děkujeme panu majiteli - DOPORUČUJI

 

 

neděle, 22.01.2012

Sacherová - rodina - naprostá spokojenost, vše dle našch představ a Vaší webové prezentace.

 

 

Folc - rodina - velmi vkusné a moderní, vůbec jsem si nepřipadal jak v hotelu, rodinná atmosféra jak má být - DOPORUČUJI

 

Zlatohlávková Ludmila - soukromá cesta - romantický víkend ve dvou bez chybičky, chválíme a doporučujeme - DOPORUČUJI

 

Mengler - pracovní cesta - oceňuji vybavení, terezor, internet, lcd tv a velmi dobré a bezpečné parkování.

 

Chadimová - rodina - jsme velmi mile potěšeni kvalitou ubytování za velmi rozumné ceny v Liberci. Vaše apartmány můžeme jen doporučit - DOPORUČUJEME

 

U.Tichá - pracovní cesta - kvalitní ubytování, do centra kousek, vřele doporučuji

 

Gabriela - rodina - klidné místo, výborné vybavení, děti maximálně spokojeni, lanovka na Ještěd byl pro ně největší zážitek.

 

Jana - rodina - děkujeme za Váš ukázkový přístup a za krásný apartmán, který jste pro nás připravili - DOPORUČUJI

 

Cerhovi - rodina - krásné klidné prostředí i apartmány, vlemi majitel - DOPORUČUJEME

 

Jaroslava - rodina - jsme absolutně nadšeni, nádherné, moderní, čisté ,domácí prostředí.

 

Říman - soukromá cesta - bez výhrad, vše připravené tak jak bylo dohodnuto, vážně super - DOPORUČUJI

 

rodina Šenkýřova - rodina - opravdu překrásný a klidný penzion. Hodně se nám tu líbilo a nechtělo se nám odsud ani odjet. Velká pochvala! - DOPORUČUJEME

 

T. Christiansen – private trip - despiteassumptionsLiberec isa veryromanticcity.We greatlyenjoyedourstayand beautifullyfurnishedapartment with largebath. RECOMMENDED

 

Petr K. - pracovní cesta - maximální pohodlí, ocenil jsem především parkování přímo před okny apartmánu a WIFI zdarma. Rád využiji při další pracovní cestě v Liberci.

 

Machytkovi - rodina - maximální vstřícnost a ochota majitele! Moderní a vkusné zařízení jsme ocenili my a vyžití na zahradě zase naše děti, které se ani chvilinku nenudily.

 

Petra a Jan - soukromá cesta - výborná poloha ubytování pro ty, co chtějí poznat Liberec a okolí. Absolutně nic nám nechybělo! - DOPORUČUJI

 

Bulíř - pracovní cesta - ubytování zde mohu doporučit, hezké prostředí  a výborná poloha.

 

Michael Z. - Ein sauberes Ferienwohnung mit netter Bedienung im Zentrum.

 

K. Lauer - soukromá cesta - spokojenost - DOPORUČUJI

 

rodina Králova - rodina - stravili jsme zde týden letních prázdnin a byli jsme moc spokojeni. Vybavení apartmánu je moderní, všude je čisto. Především jsme si zamilovali večerní sezení na terase v zahradě přístupné přímo z apartmánu.

 

Klein - pracovní cesta - i já se přidávám ke kladnému hodnocení ostatních - DOPORUČUJI

 

Novotná – rodina - vše v naprostém pořádku, pouze nám celý víkend propršelo. Velmi jsme proto ocenili spousty hraček v apartmánu.

Petra K. - rodina - při našem víkendovém pobytu jsme byli velice spokojený. Ocenily jsme především veškeré vybavení pro našeho nejmenšího člena rodiny - postýlku, jídelní židličku i nočník - to vše bylo v apartmánu připraveno. - DOPORUČUJI

 

Hauser - pracovní cesta - po mých opakovaných pobytech u Vás nezbývá nic jiného neý doporučit ! DOPORUČUJI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Ubytování Apartmá SunGarden Liberec

Stanislav Šťastný
Venušina 897/5, Liberec 1 - Staré Město
Liberec GPS: N50°46'26.688'' E15°2'53.106''
rezervace@apartmaliberec.cz
Mobilní telefon: +420774454239, +420603454239, +420603205327
Fax: +420484840243

WWW stránky pro Ubytování Apartmá SunGarden Liberec navrhl a dodal kamsi.cz (Ubytování v Jizerských horách, Ubytování Liberec, Jizerské hory, Frýdlantsko a Liberecko | Ubytování Apartmá SunGarden Liberec)